Volledig scherm
Ruben bekijkt zijn foto met zijn naaktmodel. © RTL

Ruben van der Meer scoort met zijn perfecte naaktshot

Bekende Nederlanders die leren fotograferen zijn in trek. Naar Het Perfecte Plaatje keken gisteren 759.000 mensen. Daarmee staat het op de dertiende plaats van de kijkcijferlijst van de Stichting Kijkonderzoek.

In de tweede aflevering van de fotografiecursus kreeg de groep de opdracht een naaktportret van een opvallend persoon te maken. Ruben van der Meer won met zijn foto waarvoor een blik witte verf over zijn model werd gegooid. Ryanne van Dorst (Elle Bandita) kreeg de lachers op haar hand met haar fotomodel dat ze in strakke kabels wikkelde.

De best bekeken programma’s van de woensdagavond waren de voetbalwedstrijd Benfica-Ajax (2 miljoen kijkers), het NOS Journaal (1,9 miljoen) en AVROTROS-klassieker Tussen Kunst en Kitsch (bijna 1,5 miljoen).

Boksen minder in trek

Het RTL-programma Boxing Stars, dat tegenover Het Perfecte Plaatje stond geprogrammeerd, blijft weinig kijkers trekken. De tweede aflevering van het programma waarin min of meer bekende Nederlanders in de boksring stappen, trok 259.000 kijkers. De eerste aflevering van het programma met Olcay Gülsen en Ruben Nicolai trok 273.00 kijkers. 

Andere shows die hun neerwaartse trend van de afgelopen weken niet konden keren, zijn de SBS-show Filmster gezocht met Tim Oliehoek, die slechts 103.000 kijkers trok, en RTL Late Night met Twan Huys, waar 281.000 mensen voor opbleven.

Volledig scherm
De winnende foto van Ruben. © RTL/ Ruben van der Meer
  1. Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Een frisse wind? Een tornado! Meghan Markle zet Buckingham Palace op zijn kop

    Morgen is het exact zes maanden geleden dat Meghan Markle in het huwelijksbootje stapte met prins Harry en zo in één klap een Britse hertogin werd. Ze schreef daarmee een stukje geschiedenis, want ze is naar koninklijke maatstaven een opmerkelijke keuze: ze is gescheiden, Amerikaanse en heeft Afro-Amerikaanse roots. Het was dan ook te verwachten dat de 37-jarige actrice een frisse wind zou doen waaien door Buckingham Palace. Maar zes maanden na het huwelijk lijkt die frisse wind eigenlijk meer op een tornado, zo wordt gefluisterd in het paleis.