Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

SBS en Gordon zullen vast des duivels zijn na deze column, maar met deze keuze vraag je erom

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

16 reacties

 • Wim Koning

  4 dagen geleden
  Vond Gordon geweldig met deze kinderen met plezier gekeken
 • A.A. Stadt

  5 dagen geleden
  De keuze voor Gordon als presentator voor deze Nederlandse variant, is ronduit gênant te noemen. Niet van Gordon; die doet wat hij altijd doet, wat hem bij z'n fans kennelijk lachen, gieren, brullen oplevert. Bij de vooraankondiging dat Gordon de Dieter Coppens zou gaan worden van dit prachtige Belgische programma, klopte m'n eerste reactie met wat ik gisteren zag: dat gaat hem nooit lukken! Misschien wil hij anders, maar zijn empathie gaat nooit dieper dan z'n eigen grappen.
 • Margot van Zanten

  5 dagen geleden
  Ik heb een broer met het Down syndroom. Ik zal hem vragen hoe hij het programma heeft ervaren. Wat zou het mooi zijn als dit soort overbetaalde presentatoren hun neus zouden laten zien in de woonvormen/tehuizen zonder dat er een camera zoemt en zonder dat hun bankrekening gespekt wordt.....
 • JG Visser

  5 dagen geleden
  Ik heb ook gekeken omdat ik de Belg ook heb gezien en dat was super mooi gemaakt Hier vond ik Gordon weer de vervelende kwal zoals ik gewend ben en afbraak doet aan de mensen met down Alles voor zijn eigen populariteit de kwal
 • Ronald van der Valk

  5 dagen geleden
  Gelukkig houdt Gordon zo enorm niet van aandacht dat hij naar Zuid-Afr... eh... Dubai... Eh.... . Oh! Hij is blijkbaar nog steeds hier.
 1. Half miljoen kijkers zien verliefd stel snel handelen in Down the road: ‘Ze hebben mijn hart gestolen’
  Play
  update

  Half miljoen kijkers zien verliefd stel snel handelen in Down the road: ‘Ze hebben mijn hart gestolen’

  De eerste aflevering van Down the road heeft gisteravond 509.000 kijkers getrokken op SBS 6. De reacties op de Nederlandse versie van de Vlaamse tv-hit die wordt gepresenteerd door Gordon waren overwegend positief. In het programma was te zien hoe twee deelnemers na een dag al de liefde bij elkaar vonden. ‘Ze hebben mijn hart al gestolen!’ luidde een van de reacties op sociale media.