Volledig scherm
© Management Shelly Sterk

Shelly en haar babybuik trotseren de hitte, Marco gaat voor het perfecte plaatje

Showbytes updateKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Met zijn hoofd in de wolken. Daar zit Eddy Zoey vandaag.

In het zonnetje een beetje hangen: laat dát maar aan Ronald de Boer over. 

De wagen van Jort Kelder heeft 't overduidelijk moeilijk met de stijgende temperaturen.

Shelly Sterk en haar baby laten zich niet kisten door een beetje hitte. 

Iemand op zoek naar Nicolette van Dam? Die speelt verstoppertje tussen de rotsen.

De vakantie van Marieke Elsinga staat in het teken van egaal bruin worden dit jaar.

Niets anders dan het perfecte plaatje voor Marco Borsato. Die vlieger gaat voor dochter Jada natuurlijk helemáál op.

Geen botox voor Victoria Koblenko, maar fysiotape. Dat is volgens de actrice de manier om je gezicht in shape te houden.

Na zijn Songfestivalwinst is Duncan Laurence op zoek naar nieuwe inspiratie. Dat doet hij in de vrije natuur met ontbloot bovenlijf en rugtas om zijn schouders.

De vakantie zit er weer op voor Airen Mylene. Na even bijkomen op Ibiza kan de presentatrice weer aan de bak bij onder meer Shownieuws en Funniest Home Video's.

Waar is Edwin Evers eigenlijk mee bezig nu hij niet meer elke ochtend te horen is op de radio? Hij is druk met zijn theatershow en deelt een kiekje van de voorbereidingen in de studio.

Het was even afwachten of Dionne Stax het loopje in het journaal wel kon doen na de Nijmeegse Vierdaagse. Maar de presentatrice laat met een kiekje waarop ze haar haren losgooit weten dat de blaren zijn genezen en ze klaar is om aan de slag te gaan. Ze heeft nog wel last van haar knie.

Pech voor Jochem Myjer. Hij heeft een gat in zijn vakantiebroekje en daar kijkt hij behoorlijk sip bij.

Roxeanne Hazes deelt een filmpje waarop ze na een optreden even intiem samen is met zoontje Fender. ,,Ik ben gezegend”, oordeelt de zangeres zelf.