Het arme gezin in de villa van dj Maurice.
Volledig scherm
Het arme gezin in de villa van dj Maurice. © SBS

Straatarm gezin kijkt ogen uit in villa van schatrijke dj Maurice

SBS 6 heeft gisteren met een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm opnieuw goede zaken gedaan. 954.000 mensen zaten voor de buis gekluisterd om te zien hoe de arme Patricia en haar drie kinderen in de Gelderse villa van dj/ producer Maurice Huismans, die onder andere verantwoordelijk is voor de feest-act Snollebollekes, terecht kwamen.

 1. Dungeons & dragons: verrukkelijke fantasy-kolder is ook geschikt voor niet-nerds
  recensie

  Dungeons & dragons: verrukke­lij­ke fantasy-kol­der is ook geschikt voor niet-nerds

  Het rollenspel Dungeons & dragons, waarbij spelers een door tovenaars en trollen gedomineerde wereld in hun hoofd tot leven wekken, werd al tig keer onterecht doodverklaard. Het werd gelanceerd in de jaren 70, is al enkele jaren opnieuw hip en inmiddels het vertrekpunt van een grote publieksfilm. Het klinkt als een puur commerciële aangelegenheid, maar de film komt soms dicht bij het plezier van de originele Pirates of the Caribbean uit 2003.
 2. Zedenkomedie Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstudie
  recensie

  Zedenkome­die Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstu­die

  Veteranen Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon en William H. Macy speelden in meerdere films met een progressieve blik op de seksuele moraal. Denk aan American Gigolo (met Gere), Looking for Mr. Goodbar (met Keaton), White Palace (met Sarandon) en Boogie Nights (met Macy). Eenmaal de 70 gepasseerd en de acteurs belanden als collectief in Maybe I Do, de meest conservatieve en seksloze zedenkomedie in jaren. Dat is blijkbaar het lot van iconen uit Hollywood.