Golden Earring-bassist Rinus Gerritsen overhandigde begin dit jaar een exemplaar van het boek Supersister: Looking back, naked aan toetsenist Robert Jan Stips.
Volledig scherm
Golden Earring-bassist Rinus Gerritsen overhandigde begin dit jaar een exemplaar van het boek Supersister: Looking back, naked aan toetsenist Robert Jan Stips. © Paul Bergen

Supersister gaat touren met Golden Earring-bassist Rinus Gerritsen

Rinus Gerritsen, de bassist van Golden Earring, sluit zich aan bij Supersister. De progressieve rockband van zanger en toetsenist Robert Jan Stips (De Nits) gaat in oktober en november op clubtour. Twee jaar geleden had de in 1967 opgerichte Haagse band al een revival.

  1. Gert Verhulst over kritiek na woke-discussie: ‘Duw mensen die zondigen niet onmiddellijk in de hoek’

    Gert Verhulst over kritiek na wo­ke-discussie: ‘Duw mensen die zondigen niet onmiddel­lijk in de hoek’

    Gert Verhulst (54) kwam de afgelopen periode in eigen land onder vuur te liggen door een uit de hand gelopen woke-discussie in zijn programma De tafel van vier. Marc-Marie Huijbregts wees hem de volgende dag terecht en stelde dat zijn mening over kwetsende termen er niet toe doet. ‘Begrip moet van beide kanten komen’, reageert Verhulst in Dag Allemaal drie weken na de veel besproken uitzending op de Belgische tv.