Volledig scherm
© ANP

Sylvie herenigd met beste vriend en Fajah kroont zichzelf in lingerie

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Sylvie op een bankje

Sylvie Meis is helemaal happy nu ze haar beste vriend de Duitse sterrenstylist Andre Borchers weer in de armen kan sluiten. Het stel zag elkaar drie maanden niet en kletst de hele avond bij in een chique restaurant in Hamburg.

Finally reunited after 3 months❤️ #reunitedanditfeelssogood @andreborchers #missedyoubabe #friendsforever

Een foto die is geplaatst door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Het blije hoofd van Kimberley

Actrice Kimberley Klaver is in het viersterrenhotel The Hoxton neergestreken om daar een hamburger naar te binnen te werken. Ze dofte zich voor de gelegenheid flink op met vuurrode lippenstift en trok een zwart pakje met doorschijnende stof uit de kast.

Thank god voor Burgers 😛🍔😁Ow en push-up bh's 👍🤓 #fooooood #fridays #blijhoofd 😁🍔😁

Een foto die is geplaatst door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

Katja over Johnny

Katja Schuurman en Johnny de Mol zijn goede vrienden en hebben nooit een relatie met elkaar gehad. In een kort filmpje voor LINDA.tv benadrukt de knappe krullenbol: ,,Ik kan me voorstellen dat als mensen naar Johnny en mij kijken, dat ze, zeker vroeger, hebben gedacht 'die moeten het samen ook wel doen'.'' Ze vinden elkaar zeker aantrekkelijk. ,,Maar er is nooit wat tussen ons gebeurd.'' Katja heeft momenteel een relatie met de Amsterdamse kok Freek Noortwijk, Johnny is verloofd met Anouk van Schie. Met haar verwacht hij een jongetje.

Lil Kleine poseert

Dat Lil Kleine van snelle speeltjes houdt, is niet onopgemerkt gebleven. De rapper poseert vandaag op een - zo lijkt - enorme fiets met nog grotere wielen. Opvallend is dat zijn fans nauwelijks kijken naar de foto, maar vooral laten weten dat ze trots op hem zijn en tegen hem opkijken.

S U P R E M E

Een foto die is geplaatst door Lil Kleine (@lilkleine) op

Smullen bij Barbie thuis

De koters van Barbie mogen niet klagen. Omdat ze het versieren van pannenkoeken leuk vinden, besloot de blondine daaraan toe te geven. Milano en Angelina zijn zo te zien helemaal in hun element. Minpuntje voor Samantha zelf: Milano eet kamerbreed, dus de glassex moet paraat staan.

Patty maakt reclame

De winkels stunten vandaag met enorme kortingen, zo ook met de shapewear-lijn van Patty Brard. De polderdiva deelt op Instagram een foto van de aanbieding, waarop haar eigen corrigerende ondergoed 'Patty sexy correctie' in beeld verschijnt. ,,Vergeet het niet!" luidt het promotiepraatje van de brunette.

Vergeet t niet! Black friday in @opisopvoordeelshop #shapewear #sexycorrectie @juliadongstra

Een foto die is geplaatst door Patty Brard (@pattybrard) op

Blokje om voor Arie

Dat Arie ontzettend gespierd is en wekelijks kiekjes deelt van fotoshoots is inmiddels oud nieuws. Toch blijven zijn fans zich verbazen over zijn 'mannelijkheid' en charisma. Ook vandaag is het weer raak. 'Stoere foto...' en 'Als ik jou zo zie lopen, zou ik toch een blokje omgaan', reageren mensen bij een foto waarop hij gehuld is in een groot zwart vest en een zwarte onderbroek.

👽

Een foto die is geplaatst door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

Fajah in pikant setje

Bubbels, een kroontje in je haar met het woord Queen en een pikant lingeriesetje: Fajah Lourens weet haar volgers weer gek te maken. De killerbody-fanate is vandaag druk in de weer geweest met een fotoshoot. Het eindresultaat mag dan ook niet uitblijven en dus deelt Fajah een kiekje op Instagram. 'Hier wil ik wel naast wakker worden...', zwijmelt een mannelijke fan.

KB3... its a wrap thanks @liza.kondrevich @danielledinkgrevestyling @kosmosuitgevers en @martika_avalon for the great shoot

Een foto die is geplaatst door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

Familie Oerlemans zet traditie voort

Ze mogen dan wel in Amerika wonen, de familie Oerlemans is niet van plan om Sinterklaas over te slaan. In een filmpje dat Danielle deelt is te horen hoe het gezin vrolijk wat bekende liedjes ten gehore brengt. ,,Hij brengt ons naar Griekenland...", zingt dochter Fiene, waarop de rest van de Oerlemansjes in lachen uitbarsten. ,,Verkeerde lyrics, maar ik zou ook naar Griekenland gaan", grapt Danielle bij het videootje.

  1. Gele hesjes? Liever de bruine schorten in Heel Holland Bakt
    PREMIUM
    Angela kijkt tv

    Gele hesjes? Liever de bruine schorten in Heel Holland Bakt

    Na weer een weekend vol berichten en beelden van gele hesjes en geëtaleerde ontevredenheid was ik toe aan iets leuks. Iets opbeurends. Iets dat instant geluk én hoop brengt. Precies: een zelfgebakken taart. En laat het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt nou niet aftrappen met één, maar met 500 baksels van evenzoveel blije, opgewekte landgenoten die al jaren dromen van een eigen beige schort, oftewel een plekje in de baktent van André, Janny en Robèrt. Dus een paar uur in de rij staan kon er ook nog wel bij. Het ging zonder morren, zonder gescandeerde leuzen, zonder zelfs maar hier en daar een partytent te mollen of met een deegroller verhaal te halen bij een kritisch jurylid. Enige dat in een momentje van onoplettendheid sneuvelde was een pina colada-taart. Het beeld van urenlange keukenarbeid in puin op het chique gazon van landgoed Maarsbergen, zonder dat de jury er zelfs maar een blik op had kunnen werpen, was hartverscheurend. Maar de eigenaresse zelf bleef er verbluffend laconiek onder.