Sylvie Meis bijt van zich af na kritiek op ‘botoxgezicht’

videoDe in Hamburg wonende en werkende presentatrice en zakenvrouw Sylvie Meis (41) heeft haar schouders opgehaald over de kritiek die ze gisteren kreeg op haar gezicht. Volgens de boulevardkrant Bild zou Sylvie iets te veel botox hebben laten inspuiten waardoor ze een ‘onnatuurlijke en hoekige’ gezichtsuitdrukking zou hebben gekregen. Meis interesseert het allemaal niets. ‘I don't give a fuck',  reageert ze op alle commotie. 

In een kort videootje op Instagram Stories komt de ex-vrouw van voetballer Rafael van der Vaart met een veelzeggende reactie. Te zien is een op bed liggende Sylvie die zichzelf van heel dichtbij filmt, mysterieus lacht en haar tong naar de camera uitsteekt. Op de achtergrond is het nummer I Don’t Give a Fucc te horen van de Amerikaanse rapper Nipsey Hussle. Hussle kwam in maart dit jaar om het leven bij een schietpartij in Los Angeles. 

Sylvie’s reactie beperkt zich alleen tot beelden. Ze zegt verder niets over de insinuaties. Eerder verklaarde Meis dat ze, als dat ooit nodig zou zijn, geen spuitje botox zou afslaan. Of ze het recent gebruikte? Volgens Duitse media wel, maar het lingeriemodel lijkt meer in de richting te wijzen van een innovatief ‘goud- en glansmasker’ dat ze sinds kort op de markt brengt. Of ze dat toepaste, voordat de geruchtmakende foto's van haar gezicht werden gemaakt, laat ze in het midden.   

Volledig scherm
Sylvie Meis © ANP Kippa
  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.