Volledig scherm
Links: Taylor Swift. Rechts: superfan Lotte Lutjes © Instagram Lotte Lutjes

Taylor Swift niet naar Nederland: 'Misschien in 2019'

Taylor Swift kondigde vandaag drie stadionconcerten aan in Engeland en Ierland, maar een concert in Nederland blijft voorlopig uit. Superfan Lotte Lutjes maakt zich geen zorgen. ,,Ik denk dat ze gewoon in 2019 de kleinere landen aandoet", luidt haar verklaring.

Volledig scherm
Taylor Swift © REUTERS

Vanochtend liet kaartverkoper Ticketmaster weten dat 'een Nederlandse datum er helaas niet inzit'. De concerten in Engeland en Ierland zijn voorlopig de enige Europese concerten van Swift in 2018. Een flinke domper voor fans, zou je denken. Toch kijkt Lotte - die overigens erg op Swift lijkt - daar heel anders tegenaan. 

,,Ik reis de wereld over voor concerten van Taylor Swift, dus voor mij maakt het niet heel erg uit", vertelt ze aan deze site. ,, Het is natuurlijk wel jammer, maar ik denk dat de aangekondigde toer nu focust op wereldsteden. Dat is ook te zien aan haar berichten op Twitter."

Komt Swift dan überhaupt wel naar Nederland? De 19-jarige Lotte, die eerder door internationale media werd benaderd voor haar 
gelijkenis met Swift, weet bijna zeker van wel. ,,Ik denk dat ze in 2019 kleinere landen bezoekt, zoals Nederland en België. Het enige lastige is dat er nu geen zekerheid is wanneer ze wel komt", vertelt ze.

Album

De Amerikaanse popzangeres treedt op 8, 15 en 22 juni op in respectievelijk Manchester, Dublin en Londen.

Naast de drie Europese shows toert Swift van mei tot oktober door Noord-Amerika. Eerder deze maand kwam Swifts laatste album Reputation uit. De plaat kwam vorige week binnen op de eerste plaats in de Nederlandse albumlijst.

I'm kind of really digging red eyeliner now? this could be my new THING

Een foto die is geplaatst door Lotte (@teatimetay13) op