Rotterdam Ahoy wordt gereedgemaakt voor het Eurovisiesongfestival. Op 18, 20 en 22 mei vinden de halve finales en de finale plaats.
Volledig scherm
Rotterdam Ahoy wordt gereedgemaakt voor het Eurovisiesongfestival. Op 18, 20 en 22 mei vinden de halve finales en de finale plaats. © ANP

Te zware mensen mogen niet naar Fieldlab-evenementen en dus ook niet naar het Songfestival

Mensen met zeer ernstig overgewicht mogen niet deelnemen aan Fieldlab-evenementen, en dus ook niet naar het Eurovisie Songfestival. Hoe wordt dat gecontroleerd? ,,Wij gaan geen weegschaal bij de deur neerzetten.’’

21 reacties

 • Corry Hoekman

  1 maand geleden
  Iedereen in Nederland mag denken en zggen wat hij/zij wil. wat hij/zij wil. Via website van het Songfestival zelf: 'De Nederlandse Overheid heeft bepaald dat er bij een Fieldlab helaas geen risicogroepen aanwezig mogen zijn (o.a. mensen die ouder zijn dan 70 jaar).; Zie https://songfestival.nl/nieuws/faq-tickets-eurovisie-songfestival-2021. Voorwaarden RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/risicogroepen Mijn dank gaat uit naar de eindredactie van De Stentor. Prima de luxe!
 • WILMA Bunschoten

  1 maand geleden
  Dacht dat wij hier in Nederland niet mogen discrimineren, wat is dit dan??? Ronduit belachelijk
 • J.W Hishink

  1 maand geleden
  Ook 70 plussen niet welkom We hebben in Nederland de mond vol over discriminatie Wat is dit dan Ik zeg niet kijken
 • Cora Kersten

  1 maand geleden
  Discriminatie: ja !! Maar bij deze zelfde groep mensen is ook positieve discriminatie toegepast, nl dat zij eerder dan de rest van ons gevaccineerd (konden) worden!! Niet onbelangrijk toch. Waarom toch altijd schoppen.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Ik vind dit pure discriminatie het is iedereen of niemand . Peter Lammertink