Volledig scherm
PREMIUM
© AD/Vijf

Temptation....ik tel de dagen af! De onttakeling van de romantiek

column Saskia NoortSaskia Noort schrijft op deze plek wekelijks over nieuws dat haar raakt. Ze kijkt uit naar de eerste aflevering Temptation Island op 14 februari. 

Nog een kleine week en dan is het zover: een nieuw seizoen Temptation Island. Je zou het niet verwachten van een feminazi, maar ik tel de dagen af. Niets is heerlijker dan te kijken naar mensen die zo gek zijn om voor het oog der natie hun relatie te grabbel te gooien, met als filosofie dat het een ultieme test betreft en het hen uiteindelijk sterker zal maken, ook al pakt dat telkens bedroevend slecht uit.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.