Volledig scherm
Tino Martin © BRUNO PRESS

Tino Martin koopt droomvilla in Vinkeveen

videoDe flink aan de weg timmerende levensliedzanger Tino Martin (35) heeft een riant stulpje aangeschaft in Vinkeveen. Het vrijstaande pand, waarvoor in eerste instantie zeker 1,4 miljoen euro werd gevraagd, wisselde uiteindelijk van eigenaar voor circa 300.000 euro minder. 

Tino Martin, die in werkelijkheid Eduard Martinus Kattenberg heet, heeft in zijn droomvilla aan de Vinkeveense Noordplas de beschikking over zeven kamers, een megakeuken en maar liefst vier fraaie badkamers. Het pand staat op een lap grond van 3000 vierkante meter. De helft daarvan is van de zanger, de rest van het hoogheemraadschap omdat het officeel om dijkgrond gaat. Leuke details: het huis heeft twee bruggen: een als oprit en de andere om makkelijker de plas te kunnen bereiken. 

Wanneer Martin en zijn vriendin Kim er gaan wonen, is onbekend. De zanger, die het pand (woonoppervlakte 316 vierkante meter) aanschafte met hulp van de in miljoenenvilla's gespecialiseerde makelaardij Witte in Vinkeveen, gaf recent in interviews aan hoe dan ook met zijn vriendin een gezinnetje te willen stichten. Bij de verkoper zijn nog steeds ettelijke foto's van het superdeluxe interieur en tuin te zien.