Tom Hanks over personage Dries in Elvis: 'Schrok toen ik een foto van de man onder ogen kreeg’

In het extravagante muziekspektakel Elvis, dat op het Filmfestival van Cannes in wereldpremière ging, wordt een weinig vleiend beeld geschetst van de man die van Elvis Presley een megaster maakte; Bredanaar Colonel Tom Parker.

 1. Cannes kijkt reikhalzend uit naar de komst van Tom Cruise
  Gudo in Cannes

  Cannes kijkt reikhal­zend uit naar de komst van Tom Cruise

  Het Filmfestival van Cannes is vandaag losgebarsten. Was het meest prestigieuze filmfestival ter wereld vorig jaar nog pandemie-pover, met eindeloze wachtrijen voor de testtent (spugen in een tuitje), overal mondkapjes (en direct worden aangesproken wanneer je je kapje ook maar een seconde afdoet) en (pogingen tot) ‘social distancing’, tijdens déze editie moet de glamour er weer vanaf druipen. Het is bovendien een jubileumjaar, het evenement in Cannes bestaat 75 jaar.
 2. Tanja Jess en Charly Luske zoeken naar vorm van relatie die ‘het best bij ons past’

  Tanja Jess en Charly Luske zoeken naar vorm van relatie die ‘het best bij ons past’

  Tanja Jess heeft liever een ‘fantastisch leven met een kerel die vreemdgaat’, dan een man die loyaal is, maar haar niet begrijpt. Dat zegt de presentatrice in een interview met magazine Beau monde, waarin haar relatieproblemen met partner Charly Luske aan bod komen. ,,Mensen zeggen dat wanneer er wat voorvalt met een ander, er iets mis zou zijn tussen twee partners. Maar dat hoeft helemaal niet.”