Volledig scherm
Victor Mids. © Marc Deurloo

Tropische Mindf*ck goed voor 1,3 miljoen kijkers

De eerste aflevering van de nieuwe serie rond illusionist Victor Mids, Mindf*ck Caribbean, heeft gisteravond 1,34 miljoen kijkers weten te boeien. Ze zagen onder meer hoe Mids te gast was bij Golden Earring-zanger Barry Hay op Curaçao. Deze hele serie Mindf*ck speelt zich af op Aruba, Bonaire en Curaçao en in Suriname.

Het programma staat op de derde plaats in de kijkcijfer top-25 van de Stichting KijkOnderzoek, achter het NOS Journaal van 20.00 uur (1,48 miljoen kijkers) en Studio Sport Eredivisie (1,36 miljoen). Alle drie programma’s waren te zien op NPO1.

De aftrap van het nieuwe seizoen van Even tot hier (NPO1), met cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe, pakte de zesde plaats achter Ik Hou van Holland (SBS6) en Kassa (NPO1).

De halve finale van Dancing With The Stars (RTL4) bleef steken op 676.000 kijkers en bezet daarmee de 13e plaats in de kijkcijferlijst.

  1. Henkjan Smits komt niet van Idols-imago af: ‘Dat was in 2002!’

    Henkjan Smits komt niet van Idols-ima­go af: ‘Dat was in 2002!’

    Hoewel Henkjan Smits jaren geleden voor het laatst plaatsnam achter de jurydesk van Idols wordt hij nog altijd met de talentenjacht geconfronteerd. De presentator en radio-dj maakt geregeld mee dat mensen door het programma denken dat hij niet aardig is. ,,Daar heb ik heel erg last van. Ik wind me daar heel erg over op omdat het een machteloos ding is. En ik merk dat het mij werk kost", zegt Henkjan in de Radio 2 podcast-serie 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild.