Festivalgangers op het festivalterrein tijdens de eerste dag van de 26e editie van muziekfestival A Campingflight to Lowlands Paradise in 2019.
Volledig scherm
Festivalgangers op het festivalterrein tijdens de eerste dag van de 26e editie van muziekfestival A Campingflight to Lowlands Paradise in 2019. © ANP Kippa

Trouwe Lowlandsgangers krijgen tóch voorrang bij kaartverkoop voor 2022, maar gaan meer betalen

Mensen die voor de afgelaste editie van de festivals Lowlands en Down The Rabbit Hole (DTRH) in Biddinghuizen een kaartje hadden gekocht, krijgen voorrang bij de volgende verkoop. Dat laat organisator Mojo Concerts weten.

 1. Afgelasting festivals: ‘Enorm bittere pil’ en ‘hartbrekend’

  Afgelas­ting festivals: ‘Enorm bittere pil’ en ‘hartbre­kend’

  Teleurgesteld, maar begripvol. Dat is de reactie van de organisatie van festivals Lowlands en Down The Rabbit Hole op het kabinetsbesluit om een streep te zetten door de campingfestivals tot 1 september. ,,Het is een enorm bittere pil’’, aldus de organisatie van Lowlands. De organisator van Mysteryland spreekt van ‘een groot verdriet’. De evenementenbranche wil nu snel duidelijkheid voor de eendaagse festivals.
 1. Gekwelde duivels op zee in The North Water
  PREMIUM

  Gekwelde duivels op zee in The North Water

  Films, tv-series en boeken over het vroege, ruige leven op zee - denk maar aan de jacht op Moby Dick - zijn vooral bedoeld om het incasseringsvermogen van stoere mannen op de proef te stellen. Ook in The North Water, een Engelse dramaserie die zich afspeelt in 1859 op een walvisvaarder, lopen een paar stevige types rond die niet allemaal een brandschoon verleden hebben en elkaar naar het leven staan. Het citaat van de Duitse filosoof Arthur Schopenhauer waarmee de serie begint geeft de toon aan: ,,De wereld is de hel, en de mensen zijn zowel de gekwelde zielen als de duivels erin.’’