Twee mensen afgevoerd bij Dansmarathon, maar Talpa had ‘alles onder controle’

update / videoDe vijftig uur durende SBS 6-show De Dansmarathon, waarvan het laatste uur zaterdagavond 1 miljoen kijkers trok, heeft online behoorlijk wat kritiek gekregen. Toeschouwers uitten zorgen over de ogenschijnlijk oververmoeide deelnemers en vonden de situatie onverantwoord. Twee mensen moesten per brancard worden afgevoerd. SBS 6 zelf heeft zich op geen enkel moment zorgen gemaakt om hun veiligheid, laat Talpa weten.

11 reacties

 • Cyril Tanke

  2 maanden geleden
  Gewoon niet kijken, slechte kijkcijfers laten het programma wel verdwijnen.
 • Gerdie Bergsma

  2 maanden geleden
  Je weet waar je aan begint als je aan zoiets mee doet. Die keuze maken ze zelf.
 • J Damen

  2 maanden geleden
  Talpa is dat ook weer de Mol die lui krijgen nooit genoeg die gaan over lijken sorry mijn mening zeggen ze ook nog het is voor het longfonds. Nou mijn man heeft ook slechte longen .maar ik heb nog nooit geen hulp gezien .
 • PMH Fijn

  2 maanden geleden
  Alles voor de kijkcijfers…..
 • J Visser

  2 maanden geleden
  En dan zeuren over de druk op ICs door niet ingeënte covid patiënten... Nee, dan puur voor entertainment mensen ziek maken... Wat een dwaas land zijn we aan het worden.
 1. ‘Linda de Mol gaat haar magie niet meer terugvinden bij SBS 6’
  AD Media podcast

  ‘Linda de Mol gaat haar magie niet meer terugvin­den bij SBS 6’

  Linda de Mol is in december 4 weken lang te zien met Linda’s Wintermaand en de eerste aflevering ging zondag van start met André van Duijn en Nikkie de Jager als gasten. De kijkcijfers bereikten bijna een dieptepunt in de historie van het programma. ,,De interviews zijn voorspelbaar’’, vindt het vaste mediapanel. Conclusie: ‘Linda de Mol is haar magie kwijt en gaat die niet meer terugvinden bij SBS 6!’