Typhoon
Volledig scherm
Typhoon © ANP Kippa

Typhoon viert terugkomst in de Melkweg na burn-out

Typhoon is na zijn burn-out weer helemaal terug van weggeweest. Om dat feit te vieren neemt de rapper op 21 en 22 november de Melkweg in Amsterdam ‘helemaal over’, maakte hij vanavond bekend in De Wereld Draait Door.

Wat Typhoon allemaal voor zijn fans in petto heeft, houdt hij nog even een verrassing. ,,We gaan feestvieren. We gaan het leven vieren", beloofde hij wel.

De rapper kreeg in 2018 een burn-out en laste een pauze in. In juni verschijnt de langverwachte opvolger van zijn succesplaat Lobi da Basi (2014). De eerste single, Ogen dicht, is gisteren uitgekomen.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.