Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Uit angst dat kritiek zendtijd en geld kost, zwijgt iedereen al jaren over de Zonnekoning van Hilversum

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

7 reacties

 • Arjan van Erven

  2 maanden geleden
  Eens met de kritiek over Frans. Tirannengedrag van Mathijs van Nieuwkerk geloof ik niet als zodanig. Als het goed ging, was mathijs prima. Als het beter moest, was zijn aanpak soms erg fors. De leiding had hem daarover moeten aanspreken. Maar bedenk ook dat we met zijn allen harde aanpak vaak normaliseren. Het probleem zit hem mijn inziens in normaliseren, als je dat kan veranderen wordt het beter, niet door mensen maar weg te sturen en neerzetten als tiran. Niemand wint hier nu.
 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  In hogere rijke kringen spugen sommigen op het voetvolk , zal nooit veranderen. Die denken dat alles te koop is, ook mensen. Er zijn meer goede dan slechte, maar die slechten gaan over lijken en treffen liever schikkingen als ze ergens voor gepakt worden , om consequenties te ontlopen Het is te hopen dat slachtoffers in de toekomst genoeg handvatten krijgen en daarmee moed om eerder de klok te luiden en daar geen jaren mee wachten
 • D.J. Pater

  2 maanden geleden
  Eens Angela. Mensen met deze hoge functies met belachelijk hoge salarissen, schamen zich kennelijk nergens voor. En dan zogenaamd je werkzaamheden neerleggen maar ondertussen natuurlijk gewoon dik doorbetaald krijgen. Wat een walgelijk wereldje dat Hilversum.
 • Rinus Vruggink

  2 maanden geleden
  Na het wegkijken moet de Frans Klein gewoon wegwezen!
 • De jong - vander

  2 maanden geleden
  We staan erbij en kijken ernaar... t'is maar belastinggeld... Dikke salarissen... shame.