Volledig scherm
© REUTERS

Urenlange rijen voor tuin hertogin Kate

Wie de koninklijke tuin van Catherine wil zien moet veel geduld hebben. Bij de zogenaamde Back to Nature Garden een ontwerp van hertogin Kate, op de  staan dag na dag lange rijen, melden Britse media.

Ook de kinderen van Catherine en prins William zijn naar verluidt dol op de tuin. Prins George en zijn zusje prinses Charlotte wilden graag nog een keer schommelen, klimmen naar de boomhut en in de wilgenhut kruipen. Eerder deze week brachten de twee, met moeder Catherine, daarom nogmaals een bezoek aan de Chelsea Flower Show Londen, voordat de bezoekers naar binnen mochten. De kinderen mochten zondag, een dag voor de officiële opening van de bloemen- en plantententoonstelling, ook al spelen in hun moeders tuin.

Volledig scherm
© REUTERS

Catherine is veel te vinden in haar tuin. Zo spotten Britse royaltyverslaggevers de hertogin al meermaals terwijl ze 'haar' planten water gaf. Volgens Richard Palmer van de Daily Express heeft Catherine haar creatie sinds woensdag al zeker negen keer bezocht.

Volledig scherm
© REUTERS

Ook koningin Elizabeth heeft de tuin al bewonderd. De Queen maakte maandag een wandelingetje door de Back to Nature Garden tijdens haar bezoek aan de Chelsea Flower Show in Londen.