Volledig scherm
© bruno

Vader Angelina Jolie: Ze houdt zich sterk

Volgens Join Voight, de vader van Angelina Jolie (41), gaat het 'oké' met zijn dochter na de scheiding van Brad Pitt. Dat zegt hij tegen New York Daily News.

Voight vertelde dat het hele gezin elke kerst bij elkaar komt en dat hij uitziet Jolie en zijn kleinkinderen te zien. Op de vraag hoe Jolie zich houdt onder de scheiding was Voight helder: ,,Het gaat okay. Ze houdt zich sterk'', zei de 77-jarige acteur.

Opa Voight trakteert zijn kinderen elk jaar op kaartjes voor een show van hun keuze. ,,We gaan dan naar New York om een show te bekijken. Zij mogen die uitzoeken en ik betaal de kaartjes'', vertelt Voight.

Sinds de break-up ruzieën Pitt en Jolie over de voogdij van de kinderen. Zo probeert Pitt via de rechter zijn bezoekregeling uit te breiden. De acteur ziet de zes kinderen die hij samen met Jolie heeft een keer per week. De acteur wil dat dat minimaal twee keer per week wordt. Jolie, die de voogdij over de kinderen heeft, ziet dat niet zitten en vraagt de rechtbank de bezoekregeling van Pitt niet uit te breiden.