Volledig scherm
© Evan Agostini/Invision/AP

Vader Michael Jackson in ziekenhuis na auto-ongeluk

Joe Jackson is gewond geraakt bij een auto-ongeluk in de Amerikaanse gokstad Las Vegas. De vader van Michael Jackson moest naar het ziekenhuis maar is inmiddels weer thuis, meldt entertainmentsite TMZ.

De 88-jarige Joe zat als passagier in een zwarte Jaguar toen deze in botsing kwam met een rode SUV, vertellen politiebronnen. Na het ongeluk liep Joe naar de dichtsbijzijnde supermarkt. Omdat hij last had van hevige pijn op de borst, is hij naar een ziekenhuis gebracht. Ook zijn assistent, die de auto bestuurde, raakte gewond. Hij brak zijn duim. Joe laat weten inmiddels weer thuis te zijn. ,,Ik ben er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Alles gaat goed. Thank God."

  1. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.