Martijn Koning en zijn vader Bram.
Volledig scherm
Martijn Koning en zijn vader Bram. © BNNVara

Vader van Martijn Koning overleden: ‘Rust zacht lieve pa’

Bram Koning, de vader van Martijn, is overleden. Dat maakte de cabaretier vandaag bekend via Instagram. ‘Ons eerste en ons laatste potje schaken, rust zacht lieve pa’, schrijft hij onder de foto’s, waarop hij onder meer een potje schaak speelt met zijn vader.

 1. Bijna 1,3 miljoen kijkers zien enthousiaste Cevar het uitgillen in Kopen zonder kijken

  Bijna 1,3 miljoen kijkers zien enthousias­te Cevar het uitgillen in Kopen zonder kijken

  Shannon en Cevar willen niets liever dan een ruimer huis in een landelijke omgeving. Cevar ziet zichzelf al met z'n grasmaaier in de weer kan en Shannon staat te trappelen om een plek voor haar kookkunsten te hebben. Maar hun budget van 360.000 is allesbehalve een garantie in de 'rampzalige’ Groningse woningmarkt. Na lang zoeken zijn ze ten einde raad. Van het harde werken van het Kopen zonder kijken-team slaan de twee uiteindelijk steil achterover, zo zagen gisteravond bijna 1,3 miljoen kijkers.
 2. Zieke vader Martijn Koning uit Zwolle zorgt voor tranen: 'Laatste weekend dat ik kan eten en praten’
  Play
  VIDEO

  Zieke vader Martijn Koning uit Zwolle zorgt voor tranen: 'Laatste weekend dat ik kan eten en praten’

  Een bijzonder emotioneel moment vanavond in De Vooravond. Martijn Koning was samen met zijn vader te gast in de talkshow om te praten over hun band en de moeilijke tijd die hen te wachten staat. Konings vader lijdt aan kanker en zal binnenkort vermoedelijk niet meer kunnen eten en praten. Zanger Stef Bos zong het nummer Papa als eerbetoon aan de twee mannen. Zijn optreden raakte iedereen recht in het hart en zorgde aan tafel voor veel tranen.