Volledig scherm
Ton en Hanny Veerkamp © ANP Kippa

Veerkampjes niet gevraagd voor nieuwe Man bijt hond

VIDEOHanny en Ton Veerkamp zijn nog niet gevraagd om mee te werken aan de doorstart van het iconische NPO-programma Man bijt hond. Dat zeggen zij in een interview op de website van Shownieuws. Talpa wil de populaire NCRV-show nieuw leven inblazen, maakte de zender gisteren bekend.

De realitysoap rond de familie Veerkamp vormde een belangrijk onderdeel van Man bijt hond. De NPO besloot in 2015 dat er geen ruimte meer voor het programma was. ,,Nee, we zijn nog niet gebeld, nee", stelt Hanny wat teleurgesteld in een gesprek met Shownieuws. ,,We horen het nu voor het eerst."

SBS zou onlangs proefopnames hebben gemaakt voor een nieuwe reeks. Het is echter nog niet zeker of Man bijt hond 2.0 er daadwerkelijk gaat komen. Behalve Man bijt hond werkt SBS ook aan een doorstart van de NPO-hit Lingo, die in 2014 na een kwart eeuw van de buis werd gehaald.

  1. Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

    Simon Cowell loopt boos weg bij auditie van man die portret schildert met geslacht

    Britain's Got Talent-jurylid Simon Cowell is woest de zaal uit gelopen tijdens de auditie van de excentrieke Australische kunstenaar Tim Patch (70), die al sinds 2006 schildert met zijn geslachtsdeel. Patch, die optreedt onder de naam Pricasso, wilde op het podium in een paar minuten tijd een kleurig dubbelportret maken van Cowell en zijn collega David Walliams. Maar al bij de eerste ‘kwaststreken’ drukte eerstgenoemde op de rode knop, wat zoveel betekent als ‘per direct opkrassen’.