Valentina Sampaio op de catwalk in Madrid.
Volledig scherm
Valentina Sampaio op de catwalk in Madrid. © AFP

Victoria's Secret huurt eerste transgendermodel in

Valentina Sampaio zal als eerste transgendermodel ooit te zien zijn in een campagne van lingeriemerk Victoria's Secret. De Braziliaanse plaatste een foto op Instagram, waarop ze backstage te zien is in een badjas. Ze poseert voor het VS-merk PINK in New York, schrijft ze in het bijschrift.

 1. Bijna 6,5 miljoen mensen zien hoestende Irma bij persconferentie Rutte & De Jonge
  video

  Bijna 6,5 miljoen mensen zien hoestende Irma bij persconfe­ren­tie Rutte & De Jonge

  Minister-president Mark Rutte kondigde gisteravond strengere corona-maatregelen aan tijdens een speciale persconferentie, die door 6,4 miljoen mensen bekeken werd. Op social media ging het daarentegen vooral over een heel ander onderwerp. Gebarentolk Irma Sluis, die inmiddels een landelijke bekendheid is geworden, moest tot twee keer toe hoesten. Dat ze dat in haar hand deed, schoot bij twitteraars in het verkeerde keelgat, figuurlijk uiteraard.
 2. Gravin Eloise trekt van leer tegen Marc van der Linden na opmerkingen over broer Claus-Casimir

  Gravin Eloise trekt van leer tegen Marc van der Linden na opmerkin­gen over broer Claus-Casimir

  Het is vandaag niet voor niets nationale broer en zus-dag en dus neemt gravin Eloise (18), dochter van prins Constantijn (50) en prinses Laurentien (54), het via Instagram op voor haar broertje Claus-Casimir. Volgens haar is de 16-jarige graaf in RTL Boulevard door Marc van der Linden onheus bejegend toen het ging over zijn vertrek naar een kostschool in Schotland. ‘Hoe kan je zo over een jonge jongen praten…’