Genesis in de Ziggo Dome
Volledig scherm
PREMIUM
Genesis in de Ziggo Dome © Marcel Krijgsman

Voor Phil Collins is het goed dat Genesis stopt

RecensieWaarschijnlijk voor het laatst bespeelt Genesis met Phil Collins op zang de grote podia. Het eerste concert in de Ziggo Dome bewees maandagavond vooral dat het afscheid op het juiste moment komt.

  1. Zorgen om ‘onherkenbare’ Phil Collins na opgedoken video: ‘Pijnlijk om hem zo te zien’

    Zorgen om ‘onherken­ba­re’ Phil Collins na opgedoken video: ‘Pijnlijk om hem zo te zien’

    Phil Collins (70) is volop onderwerp van gesprek onder zijn fans en op sociale media. Een filmpje waarin iemand hem tegen het lijf loopt zorgt namelijk voor nogal wat bezorgdheid om zijn gezondheid. Zijn aanhangers stellen dat de zanger ‘onherkenbaar’ veranderd is en vragen zich af of dat een gevolg is van de vele problemen waar de artiest de laatste jaren mee te maken kreeg. Zo kampt hij met ernstige rugklachten en lijkt ook zijn heftige liefdesleven er emotioneel in te hakken.
  2. Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

    Hoe vertel je je kind dat hij of zij van een donor is? 'Ouders ervaren ongemak en willen graag hulp’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.