Volledig scherm
Wietze de Jager en Lieke Veld © Brunopress

Vrouw Wietze de Jager weg bij Qmusic

UpdateLieke Veld (31), de vrouw van Shownieuws-presentator Wietze de Jager, stopt als middag-dj bij Qmusic. Ze vindt het na 2,5 jaar tijd voor een volgende stap in haar carrière en begint voor zichzelf. Dit maakte ze vanmiddag zelf bekend bij een instagrampost met de tekst 'If it's still in your mind, it is worth taking the risk'.

,,De radio-ervaring die ik heb opgedaan bij Qmusic en daarvoor bij BNN wil ik inzetten om voor mezelf te beginnen. Ik hoop met de vrijheid die ik daardoor krijg zoveel mogelijk verschillende opdrachten te doen en mezelf nog verder te kunnen ontwikkelen. Als radiomaakster, zelfstandig ondernemer en creatief'', legt Lieke uit. 

Ook bedankt ze Qmusic voor de kansen die ze daar heeft gekregen. 

Trots

De lunchshow presenteren was voor Lieke altijd een droom. Dat lukte haar bij Qmusic als eerste vrouw. ,,Ik ben er trots op dat dat gelukt is'', zegt ze daarover. Programmadirecteur Iwan Reuvekamp sluit zich daarbij aan. ,,Nu heeft ze besloten dat het tijd is voor een volgende stap. Wij bedanken haar voor de mooie tijd en wensen haar alle geluk in de toekomst.''

In juni liet Lieke aan weekblad Flair los haar 'einddoel' op de radio te hebben bereikt. ,,Maar ik moet voor mijn gevoel nog wel een soort van erkenning verdienen. Een bepaald aanzien als dj, dat wil ik nog wel bereiken.'' 

Liekes man Wietze vertrok deze zomer bij de radiozender na een ruzie met ochtend-dj Mattie Valk. Lieke en Wietze werden in januari ouders van een dochter, Juul Bettie. In mei hopen ze een tweede kindje te verwelkomen.

Tweede ronde... ❤️

Een foto die is geplaatst door Lieke Veld (@veldlieke) op

Wat zijn we uit! Swipe for the real life... #instagood #gezellig #telefoonweg

Een foto die is geplaatst door Lieke Veld (@veldlieke) op