Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Wat een lafbekken bij RTL Boulevard. Of toch niet?

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

5 reacties

 • Melle van der Meulen

  2 jaar geleden
  Laat ik het maar voorop zetten: ik heb in heel wat landen gewoond en gewerkt op deze wereld. Maar nergens zo‘n lafheid en angstcultuur gezien als juist hier. Uitzendingen stop je niet onder druk, je zoekt een veiliger lokatie. Je laat de tirannie niet winnen: „Wie zwicht voor tirannie verliest meer dan de vrijheid, dan dooft het licht“. Van Randwijck, Monument op de Dam..
 • Andy Van Werven

  2 jaar geleden
  Gaat zij daar maar zitten en zezelf opblazen ga je toch niet door
 • Marianne Steenbergen

  2 jaar geleden
  Ben het echt helemaal met Angela eens. Alleen had ik verwacht dat in een dergelijke situatie de uitzending niet zou worden afgelast maar op een geheime locatie zou worden uitgezonden. Marianne Steenbergen
 • Ton T Koperberg

  2 jaar geleden
  RTL moet gewoon de draad weer op pakken niet te bang zijn dan kies ander ponder werp dat is beter
 • Reinder Bosch

  2 jaar geleden
  Realiteit is dat een groot deel van de bevolking er veel aan doet om niet in aanraking te komen met het crimineel milieu. Dat doen deze mensen in de wetenschap dat onze rechtsbescherming helemaal niets voorstelt. En voor steeds meer jounalisten geld helaas hetzelfde. Spreken is zilver, zwijgen is goud. De onderwereld neemt een steeds groter aandeel in de samenleving. De echte criminelen zijn al langer ontastbaar. Het vuile werk wordt opgeknapt door simpele zielen voor een grijpstuiver.
 1. Coldeweijer deelt gesprek met Jaimie Vaes na geweldsincident Lil Kleine: ‘Met hoofd tussen deur’
  UPDATE

  Coldeweij­er deelt gesprek met Jaimie Vaes na geweldsin­ci­dent Lil Kleine: ‘Met hoofd tussen deur’

  Yvonne Coldeweijer heeft het telefoongesprek dat ze had met Jaimie Vaes na het beruchte geweldsincident met Lil Kleine woensdagavond online gezet. Ze deed dit naar aanleiding van het nieuws dat het Openbaar Ministerie heeft besloten Lil Kleine niet langer te verdenken van poging zware mishandeling. ,,In de geluidsopname kun je horen dat er bewust aan mij is verklaard dat haar hoofd tussen de deur heeft gezeten.”