Wereldwijd geblokkeerde ‘te spannende’ clip van Famke Louise nu toch online

Famke Louise heeft een flinke tegenslag te verwerken bij de lancering van haar nieuwe videoclip Faka. De beelden bij haar nieuwe nummer waren volgens YouTube zo heftig dat besloten werd het filmpje wereldwijd te blokkeren. Om 20.00 uur is het clipje alsnog online gegaan.

De videoclip bij het nummer van Faka van Famke Louise zou oorspronkelijk om twee uur vanmiddag online komen. Echter: nog voordat fans van de zangeres/rapper konden gaan kijken, werd de videoclip wereldwijd al geblokkeerd. ,,We zijn nu hard bezig om het te fixen. Ik hoop dat die vandaag nog online kan komen”, liet Famke toen weten.

Het is onduidelijk waarom de beelden niet online mochten. ,,Er zal wel te veel spannende shit inzitten”, gokte Famke eerder vandaag nog. Inmiddels is de videoclip dus online te zien. Hierop is Famke Louise op een strand te zien, terwijl ze met een jongen aan de haal gaat.

Volledig scherm
Famke Louise © YouTube Famke Louise
  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.