Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Wilfred Genee besefte wél welke bom Johan Derksen met zijn bekentenis had gedropt

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

20 reacties

 • Anne Noort

  1 jaar geleden
  A. Kooi, toch komt u behoorlijk gefrustreerd over mocht u dat niet doorhebben. Wat natuurlijk kan.
 • Albert Kolk

  1 jaar geleden
  Nederland op zijn best, praatprogramma's te kust en te keur. Er wordt een eenzijdige verhaal verteld van bijna 50 jaar geleden en heel Nederland slaat op tilt. Mensen jaren 70 de tijd van Turksfruit en Waldolala. Een hele ander tijdperk dan heden van Me2 en the Voice. Waar hebben we het nu over. We hebben het toch ook niet over de oertijd toen vrouwen de grot werden ingesleurd. Vroeger was roken ook normaal en nu is dit ook taboe. Respect voor vrouw en man maar we slaan door in Nederland.
 • A. Kooi

  1 jaar geleden
  Beste Anne durf best met in je discussie Ben beslist niet gefrustreerd .maar geef gewoon mijn mening net als jij doet.
 • Anne Noort

  1 jaar geleden
  A. Kooi, ik heb bij het artikel over de actie van dit trieste ventje ook uw reacties gelezen. Wat als het uw dochter was of uw zus? Had u dan ook zo gereageerd? Ik denk geenszins dat u het lef heeft deze discussie aan te gaan met een vrouw in het echte leven, maar achter uw toetsenbord is het natuurlijk lekker veilig en makkelijk. Waar komt zulk gedrag vandaan vraag ik me dan af. Teleurgesteld in de liefde misschien? Iets te vaak afgewezen? Zeg het eens.
 • W Huisman

  1 jaar geleden
  Ik snap niet waarom de hele wereld er bij moet worden gehaald om lijkt het Derksen zijn gedrag goed te praten. Ik weet het niet hoor, maar was het niet Derksen zelf die het vol bravoure aan tafel voor de hele natie zat te vertellen? Tuurlijk had hij spijt en schaamde hij zich ): Oh ja het waren de wilde jaren 60 en 70 , je deed maar wat en dat praat alles wat krom is recht.