Volledig scherm
© Brunopress

Woeste buurman Paay ontkent rol in lekken sekstapes

De buurman en voormalig zakenpartner van Patricia Paay, Maarten Oostvogel zegt ‘verbijsterd’ te zijn over de suggesties die de diva gisteravond deed in de talkshow bij Eva Jinek. Paay noemde niet zijn naam, maar uitte wel haar vermoedens dat Oostvogel een rol zou hebben gespeeld in de verspreiding van de beruchte seksfilmpjes op internet.

Inzet van de verbeten strijd tussen Paay en Oostvogel is het pantymerk 'La Paay'.
Volledig scherm
Inzet van de verbeten strijd tussen Paay en Oostvogel is het pantymerk 'La Paay'. © PR
Quote

Ik hoor afpersen, bedreigen, chantage, stalken, lekken, er klopt helemaal niets van

Oostvogel is woest: ,,Ik heb er niets mee te maken. Ik heb met verbijstering naar die uitzending zitten kijken. Ik zie nu overal mijn naam opduiken. Ik hoor afpersen, bedreigen, chantage, stalken, lekken, er klopt helemaal niets van. Ik ben hier behoorlijk van ontdaan.”

Ridicuul
De textielondernemer en Patricia Paay hebben al een tijdje een zakelijk conflict over het pantymerk 'La Paay'. De diva vordert geld van Oostvogel waar zij in zijn ogen geen recht op heeft. ,,Ik ben met haar gebroken, maar zij wil salaris van 1 januari 2016. Een fiks bedrag. Over twee weken is die rechtszaak. Waarom zou ik haar dan nu op deze manier willen beschadigen. Welke belang heb ik daar bij? Het is te ridicuul voor woorden. Ja, ik wil haar raken, maar dan in de rechtszaal waar het hoort”, aldus Oostvogel over Paay die haar vermoedens aan de politie heeft verteld. ,,Ik heb geen politie gezien”, aldus Oostvogel.

Ook Paay’s ex-vriend Nicky van Dam beschuldigt Oostvogel. Op zijn facebookpagina deelde hij de gegevens van de ondernemer met de waarschuwende woorden ‘Pas op voor deze man’. Oostvogel: ,,Dat is toch ongelooflijk? Kun je meteen zien uit wat voor milieu het is.”