Volledig scherm
Yolanthe. © BRUNO PRESS

Yolanthe gaat volle bak in de sportschool en Rico maakt Badr belachelijk

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Optreden doet veel met zangeres Trijntje Oosterhuis, zo blijkt uit het kiekje dat ze vandaag deelt.

Dochtertje Fallon van zanger Danny Froger is vier weken oud, maar nu al echt een brutaaltje: ze steekt haar middelvingertje op naar haar papa.

Plots is het gezin Krajicek-Deckers weer herenigd. Allebei de kinderen van schrijfster Daphne Deckers en manlief Richard zitten aan tafel.

Presentatrice Quinty Trustfull geniet samen met vriendin Kirsten Schilder van een vakantie op Aruba. Daar kreeg ze er opeens een extra zus bij.

Wie wordt de nieuwe James Bond? Presentator Jan Versteegh heeft wel een suggestie.

Wat doet Yolanthe nou precies om zo straks in haar lijf te blijven. Ze deelt een versnelde video waarin je ziet dat de actrice volle bak gaat in de sportschool.

21 december staan Rico Verhoeven en Badr Hari weer tegenover elkaar in de ring. Ondertussen worden de eerste plaagstootjes al uitgedeeld via social media.

  1. BBC bedolven onder de haatreacties na tv-show met mannelijk danspaar

    BBC bedolven onder de haatreac­ties na tv-show met mannelijk danspaar

    De BBC heeft bijna 200 brieven gekregen van kijkers die zich groen en geel ergerden aan het optreden van twee dansende mannen in het populaire tv-programma Strictly Come Dancing, een variant van Dancing With The Stars. Volgens de Britse omroep, die eens per twee weken het aantal schriftelijke reacties op programma's en de aard daarvan naar buiten brengt, stond in het merendeel van de ‘homofobe’ klaagepistels dat de intieme dans van Johannes Radebe en Graziano Di Prima ‘aanstootgevend’ was.