Volledig scherm
Yolanthe Sneijder Cabau © RTL

Yolanthe ‘vergeet’ slipje en Carlo en Irene hinten op iets nieuws

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Carlo en Irene hinten op nieuwe plannen. Irene Moors heeft niet langer een contract bij SBS 6, dus wellicht staat er iets nieuws op stapel met haar oude maatje bij RTL.

Thomas Acda mag dan 25 kilo afgevallen zijn, het Ikea-krukje waar hij vanochtend op stond hield het toch niet.

Victoria Koblenko heeft er duidelijk zin in. Ze wenst al haar volgers 'n net zo naakt en leuk weekend als zij voor de boeg heeft.

Yolanthe Sneijder-Cabau wil soms nog wel eens een filosofisch tekstje verzinnen bij een sexy foto, maar daar doet ze vandaag niet eens de moeite voor.

Wat een halfnaakte Victoria en Yolanthe kunnen, kan Sylvie Meis natuurlijk ook. Ze adviseert dit lingeriesetje als onderkleding op een zwoele winteravond.

Roxeanne Hazes is jarig en zoontje Fender heeft zijn moeder het mooiste cadeau gegeven dat ze maar kon wensen: zijn allereerste tekening.

Nance Coolen heeft zich laten inspireren door seventies-icoon Farrah Fawcett.

Jamai Loman heeft dé ideale act gevonden als Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. Hijzelf, Waylon, Jan Smit en Douwe Bob vormen toch een prima kwartet?

De vochthuishouding van Jochem Myjer laat niets te raden over: hij zou als Indiaan Zwetende Otter heten. 

Patty Brard is al vroeg op pad deze ochtend voor de opnames van Hotter than my daughter.

  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’