Volledig scherm
Sophie Milzink, Iris Enthoven, Kaj van der Ree, Monica Geuze, Kaj Gorgels, Mr. Polska en Qucee (vlnr) © RTL

YouTube-sterren Monica, Kaj en Kaj maken YouTube-spelshow

YouTubesterren Monica Geuze, Kaj Gorgels en Kaj van der Ree maken een YouTubespelshow over, jawel, YouTube. Geuze test in Down... of de Crown de kennis  van het videoplatform van teamcaptains Gorgels, Van der Ree en bekende gasten.  

Dat laat RTL weten in een persbericht. RTL ‘zendt’ de spelshow online uit via YouTubekanaal Concentrate. De gasten van het eerste seizoen zijn Anna Nooshin, Danny Froger, Gwen van Poorten, Koen Weijland, Maradonnie, Sylvana IJsselmuiden, Esko, Qucee, Iris Enthoven, Marije Zuurveld, Melanie Latooy en Milan Knol. Hen wordt gevraagd naar alles dat er speelt in de ‘snel veranderende virtuele wereld’. 

Voor Monica Geuze, die door RTL de ‘YouTube-queen’ wordt genoemd, is het de eerste keer dat ze een spelshow presenteert. ,,Het is echt een feestje. Het presenteren smaakt zeker naar meer”, zegt ze in het persbericht.

De eerste aflevering is vanaf 21 januari om 17:00 uur te zien op Concentrate.

  1. Drama voor boeker Jera on Air na plotse afzegging headliner: 'Ze stonden te klein op de poster’

    Drama voor boeker Jera on Air na plotse afzegging headliner: 'Ze stonden te klein op de poster’

    EINDHOVEN/YSSELSTEIN - Geen festivalprogrammeur hoopt het ooit mee te maken: een headliner die uit het niets afzegt en je met een berg problemen opzadelt. Thijs Vogels, een van de boekers van metalfestival Jera on Air net over de Brabantse grens, is er kapot van. Uit het niets kreeg de voormalig Eindhovenaar te horen dat Architects, zijn gedroomde headliner, niet naar zijn festival komt. De reden: hun naam staat niet groot genoeg op de festivalposter.