Youtuber Thomas Brok.
Volledig scherm
PREMIUM
Youtuber Thomas Brok. © BrunoPress

Youtuber Thomas Brok (28) nagejaagd en ‘met stenen bekogeld’ tijdens filmen Utrechtse middelbare school

De populaire vlogger Thomas Brok (28) en zijn cameraploeg zijn maandag tijdens opnames voor zijn Youtube-kanaal bij het schoolplein van middelbare school St. Bonifatiuscollege in Utrecht achterna gezeten door leerlingen. Volgens Brok is hij ook bekogeld met stenen, stukken glas en parfumflesjes. Hij gaat aangifte doen.

5 reacties

 • Marcel Bekhof

  1 maand geleden
  Ik had hier een heel relaas willen houden over dit "BROKJE", onbenullige over het paard getilde vloggertje, maar dat is deze figuur niet waard.
 • Rolf Wee

  1 maand geleden
  Meneer Brok is er blijkbaar voor dat alles maar moet kunnen gezien zijn manier van benaderen van de scholieren. Dan vind ik het niet meer dan passend (en in dit geval zeer vermakelijk) dat de scholieren met gepaste munt terug betalen. Een gedragscode voor dit soort Youtubers lijkt mij wel op zn plaats.
 • gerrit van den Brink

  1 maand geleden
  Zeer zielig persoon, als een volwassen persoon minderjarigen uitdagen om bepaalde uitlatingen te doen en dan deze op het internet zetten om er zelf rijk van te worden, ben je het niet waard om aandacht te krijgen van een krant. Deze persoon moet zelf eens hard aangepakt worden door de politie. Ik vraag me af of de privacywet AVG wel toestaat om zomaar ongevraagd minderjarigen op een schoolplein te filmen. Volgens mij is dit strafbaar maar zeker laakbaar.
 • J. Geerling

  1 maand geleden
  Los van het feit dat, mocht het waar zijn, bekogelen niet in orde is lijken de acties van Brok ook interessant om te bekijken. Is dit waar we tegenwoordig mee bezig willen zijn? Jongeren op school lastig vallen met lullige vragen? Zit hij echt op een goed antwoord te wachten of te provoceren voor leuke content?
 • T Doornbos

  1 maand geleden
  Meneer Brok geeft zal het antwoord al: “F* zielig als je dit soort dingen doet, wat is het punt en wie heeft je opgevoed?”