Volledig scherm
PREMIUM
© Shody Careman

Zet macarons en brie op tafel en het is gezellig bij de NOS

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

Het komt natuurlijk door Sjoerd van Ramshorst en z’n grapjes. Door gasten als Foppe de Haan die spontaan een anekdote over zijn kleinkinderen opdist. Maar óók door verslaggever Rivkah op het Veld die zelfs door regen of uitgestorven straten in Le Havre niet chagrijnig te slaan is. En vlak de kracht van het schaaltje pastelkleurige macarons niet uit, dat avond aan avond op tafel staat.

Dat alles bij elkaar maakt NOS Studio France zo gezellig. Het spijt me voor het cliché, maar een ander woord heb ik er niet voor. In een vrij klinische studio met megalomane fotoschermen weten Van Ramshorst en zijn sidekick Suse van Kleef de sfeer rond het vrouwenvoetbal vrij goed te vangen. Want dat is toch ook vooral – vergeef me – gezellig. En ontspannen.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.