ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Zieke Ron Fresen stopt bij het NOS Journaal: ‘Het past niet langer in de optelsom’

UpdateRon Fresen (62) stopt met zijn werk als politiek duider van het NOS Journaal. Hij is ongeneeslijk ziek en is bezig aan zijn laatste politieke seizoen. Fresen stopt per 1 mei.

5 reacties

 • Eric Moll

  1 maand geleden
  Een betrouwbaar anker in het hijgerige Haagse circuit wordt gedwongen een punt achter zijn activiteiten te zetten. De wijze waarop Ron Fresen politieke ontwikkelingen in zowel positieve als negatieve zin duidelijk maakt zal ik zwaar gaan missen. Mijn oprechte dank daarvoor. Wens hem en zijn geliefden de tijd die hen rest op een wijze in te vullen die rust en acceptatie brengt.
 • HAM Boelens

  1 maand geleden
  Jammer dat je ons moet verlaten. Maar mooi dat je je gezin en jezelf rust geeft zolang het kan. Geniet wat je genieten kan!!
 • Pieter J. den Ouden

  1 maand geleden
  Jammer dat een betrouwbare duider die zich weinig gelegen liet liggen aan de sensatiezucht van Hilversum stopt. Nog meer vooringenomen informatie wacht ons dus nu.
 • Marcel Bekhof

  1 maand geleden
  Desnoods halen we hem gewoon weer "van stal" hij kan op zo'n moment niet gemist worden, toch?
 • Bernhard Muts

  1 maand geleden
  Ben benieuwd of hij de installatie van het nieuwe kabinet nog mee gaat pakken...
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  6

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?