Volledig scherm
Gordon Heuckeroth © ANP Kippa

Zó woont Gordon nu, en hij verloot een logeerpartijtje bij hem thuis

Foto'sGordon pakt zijn nieuwe begin grondig aan: de net afgekickte presentator is in een nieuw huis getrokken in Amsterdam. Hij toont trots zijn nieuwe stulpje én verloot een nachtje bij hem thuis onder zijn fans.

In elke kamer een kroonluchter, zelfs op de gang. Een kunstwerk in de vorm van een dollarbiljet boven het toilet. Geen gouden kranen, maar wel gouden spiegels. Gordon, onlangs ontslagen uit een Zuid-Afrikaanse verslavingskliniek, is maar wat trots op het door hem zelf rijk gedecoreerde appartement dat hij zojuist betrokken heeft (zie foto's hieronder).

En alsof de kiekjes nog niet genoeg zijn, maken twee fans ook kans om in het echt binnen te kijken. De presentator verloot in de Instagrampost een verblijf van een nacht aan een van zijn volgers voor twee personen. ,,Tag de personen waarvan jij denkt dat diegene dat helemaal te gek zal vinden om te verblijven in dit waanzinnige appartement in Amsterdam recht tegenover het Van Gogh Museum!”

Gordon kiest maandag naar eigen zeggen ‘random’ een winnaar. ,,Wie weet zie ik je snel en maak ik je wakker?”, aldus de presentator. 

Volledig scherm
De slaapkamer met Gordons lievelingsicoon Marilyn Monroe © Instagram
Volledig scherm
Een dollarbiljet boven het toilet © Instagram
Volledig scherm
Gouden spiegels in de badkamer © Instragram
Volledig scherm
Gordons wonkamer © Instagram
  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”
  2. Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuffelen?’

    Miljoen kijkers zien 'Beste Zanger' Ruben (21) hele uitzending huilen: 'Kan iemand hem kapotknuf­fe­len?’

    Singer-songwriter Ruben Annink (21) heeft zich gisteravond bij AVROTROS-programma Beste Zangers van zijn meest kwetsbare kant laten zien. De Amsterdammer werd voor het oog van 1,1 miljoen kijkers overmand door emoties door met name de optredens van Floor Jansen en Rolf Sanchez. De NPO1-show is al weken een groot succes en eindigde ook gisteren als derde best bekeken programma van de dag.