Volledig scherm
Johan Derksen tijdens de uitzending van het RTL-programma Voetbal Inside. © ANP Kippa

Zoektocht naar nieuwe Johan Derksen op losse schroeven

De zoektocht naar een nieuwe Johan Derksen verloopt tot dusver zonder al te veel succes. Tussen de honderden aanmeldingen zit nog maar weinig talent, zegt bedenker Wilfred Genee tegen RTL Boulevard. De show lijkt daardoor op losse schroeven komen te staan.

Volledig scherm
Wilfred Genee tijdens de uitzending van het RTL-programma Voetbal Inside. © ANP

RTL kondigde eind vorig jaar een 'talentenjacht' aan waarin de makers van Voetbal Inside op zoek gaan naar een vervanger voor Johan Derksen, die mogelijk de populaire voetbaltalkshow wil verlaten. Volgens Boulevard gaat het team van VI deze week met elkaar om de tafel om te kijken of er nog toekomst is voor de talentenjacht.

De reden van de zoektocht is dat er niet uitgesloten wordt dat Derksen wellicht het voetbal programma gaat verlaten. ,,Derksen is natuurlijk al wat ouder en grijzer aan het worden, dus het zou kunnen dat dit zijn laatste seizoen is."

Aanmelden kan overigens nog steeds op de website van het programma. 

  1. Geblesseerd tieneridool Billie Eilish (17) wordt zaal in gedragen voor intiem concert bij 3FM

    Gebles­seerd tiener­idool Billie Eilish (17) wordt zaal in gedragen voor intiem concert bij 3FM

    Slechts zestig fans van het Amerikaanse fenomeen Billie Eilish waren vanmiddag getuige van een ongebruikelijk intiem concert van hun 17-jarige idool. De 3FM-exclusive, voorafgaand aan een groot optreden dat Eilish morgen in Tivoli geeft, zorgde voor een stormloop op de tickets die de zender de afgelopen weken weggaf. Vele tienduizenden fans bestormden 3FM per mail, app en telefoon om een kaartje te bemachtigen.