Zoey Ivory van der Koelen.
Volledig scherm
Zoey Ivory van der Koelen. © BRUNO PRESS

Zoey keert camera rug toe en Nick ingemaakt door dochter

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Nick van Simon wordt vanwege zijn brede feitenkennis ook wel Nickipedia genoemd, maar bij praktische spelletjes is dochter Jackie (2) zijn meerdere.

Donny Roelvink werd bij het schrijven van zijn nieuwe motivatieboek duidelijk overvallen door de camera, getuige zijn niet-geposeerde blik.

Voormalig Miss Zoey Ivory is niet zweverig, maar laat zich wel altijd van achteren fotograferen. Dan kijkt ze namelijk altijd vooruit in het leven.

Voor stylist Bastiaan van Schaik kan een potje zoenen niet heftig genoeg zijn.

Onlinebekendheid Koen Kardashian heeft er maling aan dat sjaals doorgaans om de hals worden gedragen.

Actrice Sigrid ten Napel wil graag influencer worden en begint met het aanprijzen van deze salade. Zo lekker dat je je ogen er niet bij open kunt houden.

Rapper Ronnie Flex zwemt niet alléén maar in geld.

Sylvie Meis was onlangs het mikpunt van spot door haar filmpje over haar ochtendritueel. Ze zei: ‘wake up Sylvie, wake up’ en klapte met haar handen op haar wangen. La Meis kon er eigenlijk niet om lachen, maar nu post ze een kiekje met een vette knipoog naar de ophef.

De Vlaamse presentatrice en hardloopcoach Evi Hanssen geeft zich bloot om aandacht te vragen voor een nieuw programma over sexting.

Presentatrice Geraldine Kemper gaat topless en voelt zich zo een piraat.

Je kunt een paardenmeisje als Britt Dekker niet gelukkiger maken dan haar een heuse paardenjurk aan te laten trekken.

Een gezellig uitje voor Wendy van Dijk die met moeder Tiny en dochter Lizzy naar de première ging van Britt Dekkers paardenfilm.

Wat een giraffe met model Kim Feenstra in lingerie te maken heeft, is niet helemaal duidelijk, maar het kiekje kan op goedkeuring van haar fans rekenen.

Zanger Roel van Velzen heeft een zeer indrukwekkende entourage aan het werk gezet voor deze rodeloperlook.

André Hazes overdenkt de ‘fouten’ die hij gemaakt heeft in het leven.