Zonnebril op en smeren maar: vandaag lokaal de eerste warme dag van het jaar

update/videoZonder jas naar buiten en smeren maar. Vandaag is het in een deel van het land de eerste warme dag van het jaar en dat is bijna twee weken eerder dan gemiddeld.

1 reactie

 • Harold de Vreden

  2 maanden geleden
  Ik weet niet of deze geplaatste foto met het huidige mooie weer te maken heeft, maar mij valt het altijd wel op dat wanneer het zonnetje schijnt de terrassen vol zitten met studenten , ja die groep jongelui die zoveel schulden hebben, een gewone weknemer is dan nog druk aan het werk maar deze meestal klagende groep zit er dan alweer. Ik zou zeggen kijk morgenmiddag (woensdag) eens op de Melkmarkt in Zwolle om een uur of twee/drie. Ook geen wonder dat je dan schulden hebt!
 1. Johnny Depp gebruikt interview met Twan Huys als bewijs in rechtszaak
  Met video

  Johnny Depp gebruikt interview met Twan Huys als bewijs in rechtszaak

  Het interview dat Twan Huys in 2018 had met Amber Heard voor het programma RTL Late Night is gebruikt in de rechtszaak die Johnny Depp tegen zijn ex-vrouw Heard heeft aangespannen. In het gesprek zegt Heard de 7 miljoen dollar, die ze aan haar scheiding met Depp overhield, evenredig te hebben gedoneerd aan twee goede doelen. Een van die non-profitorganisaties zegt echter nooit het volledige bedrag van 3,5 miljoen dollar te hebben ontvangen, iets wat Heard tot nu toe ontkende.