Volledig scherm
Miles Richie © Instagram

Zoon Lionel Richie dreigt met bom op luchthaven Londen

Miles, de 24-jarige zoon van de Amerikaanse zanger Lionel Richie, heeft zich afgelopen weekeinde behoorlijk in de nesten gewerkt. Hij werd opgepakt op luchthaven Heathrow in Londen nadat hij in een van de terminals met een bom had gedreigd. 

Volgens de politie werd zaterdag een 24-jarige man opgepakt voor het geven van een valse bommelding en geweldpleging. Miles, die actief is als model, zou zijn geweigerd toen hij op het vliegtuig wilde stappen. Hij werd boos en beweerde vervolgens dat hij een bom in zijn tas had en die zou laten ontploffen als hij niet alsnog mee mocht.

Toen luchtvaartbeveiligers toesnelden zou Miles ook nog eens agressief zijn geworden en een van de mannen hebben geslagen. De gewaarschuwde politie kwam daarna tussenbeide en sloot hem op. Het liep voor Miles met een sisser af. Hij zou alleen een waarschuwing hebben gekregen en mocht vervolgens weer gaan, zo meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Miles zelf heeft nog niet gereageerd op het incident. Zijn beroemde vader evenmin.

  1. Warm onthaal voor koningspaar in snikheet India
    Video

    Warm onthaal voor konings­paar in snikheet India

    Koning Willem-Alexander heeft het nieuwe regeringstoestel vandaag zelf naar India gevlogen voor zijn vijfdaagse staatsbezoek, dat morgen begint. De vorst zette de Boeing 737 vanavond zelf aan de grond op het militaire gedeelte van het vliegveld van New Delhi. Na het taxiën was duidelijk zichtbaar dat de koning de cockpit verliet en zich in de cabine bij koningin Máxima voegde. Onderaan de vliegtuigtrap kreeg het paar bloemen op de rode loper en was er een korte Indiase trommel- en dansceremonie.