Misdaadverslaggever Peter R. de Vries (L) en zijn zoon Royce de Vries komen aan bij de Bunker voor zijn getuigenverhoor in de strafzaak tegen Willem Holleeder.
Volledig scherm
Misdaadverslaggever Peter R. de Vries (L) en zijn zoon Royce de Vries komen aan bij de Bunker voor zijn getuigenverhoor in de strafzaak tegen Willem Holleeder. © ANP

Zoon Peter R. de Vries weer aan het werk

Royce de Vries, de zoon van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, heeft zijn werk als advocaat vandaag weer opgepakt. Hij legde zijn werk in juli neer vanwege de aanslag op zijn vader in het centrum van Amsterdam. Op 15 juli overleed de misdaadverslaggever aan zijn verwondingen.

  1. Royce de Vries: ‘Ik heb het shirt van Nicky Verstappen naar het ziekenhuis gebracht’
    Play
    video

    Royce de Vries: ‘Ik heb het shirt van Nicky Verstappen naar het ziekenhuis gebracht’

    Royce de Vries heeft vanavond in RTL Boulevard voor het eerst openhartig gesproken over het overlijden van zijn vader Peter R. de Vries. Hij haalde herinneringen op aan de misdaadjournalist en vertelde over de emotionele dagen tussen de aanslag en het overlijden. ,,Mijn vader heeft ooit aangegeven dat het shirt van Nicky Verstappen altijd bij hem moest zijn. Dat heb ik toen bij hem op de ziekenhuiskamer gehangen.”