Precies drie jaar na de dood van haar broer George Michael, is zijn zus Melanie Panayiotou overleden.
Volledig scherm
Precies drie jaar na de dood van haar broer George Michael, is zijn zus Melanie Panayiotou overleden. © EPA

Zus George Michael exact drie jaar na dood van broer overleden

Melanie Panayiotou, de zus van George Michael, is afgelopen woensdag op 55-jarige leeftijd dood aangetroffen in haar woning in de Londense wijk Hampstead. De wereldberoemde zanger overleed exact drie jaar geleden ook op eerste kerstdag. De politie gaat niet uit van een misdrijf, zo meldt The Mirror.

Melanie, die als kapster werkzaam was, werd woensdagavond levenloos in haar huis aangetroffen door haar oudere zus Yioda. Zij belde direct het alarmnummer, waarna er een ambulance naar Hill Park (het adres van Panayitou) kwam. John Reid, de advocaat van Michaels familie, heeft de dood van Panayiotou bevestigd. ,,Uit respect naar de familie vragen we om privacy en rust”, laat hij weten.

De doodsoorzaak van George Michaels zus is vooralsnog niet bekendgemaakt. De politie gaat in ieder geval niet uit van een misdrijf, zo laat ze weten in een verklaring aan The Mirror. Uit het rapport van de lijkschouwer zal later moeten blijken waaraan Panayiotou is overleden.

George Michael stierf op 25 december 2016 in zijn huis in de Londense wijk South-Kensington. Hij overleed aan hartfalen. Het oud-lid van de band Wham! liet na zijn dood meer dan 100 miljoen euro na aan Melanie en zijn andere zus Yioda.