Anne van der Breggen.
Volledig scherm
Anne van der Breggen. © BSR Agency

Anna bakt er op los, Beitske kan goochelen met mandarijen

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media. Zeker in deze onzekere tijden van de coronacrisis.

Beitske Visser, de autocoureur uit Dronten,  benadrukt het belang van vitaminen!

BMX’ster Ruby Huisman uit Hierden heeft nog wel een paar tips om te sporten in deze tijden. Je hebt je eigen lichaam nog en een..... crossfiets.

Nu het fietsen even stilligt, is het tijd voor andere hobby's, weet de Zwolse wielrenster Anna van der Breggen. Ze heeft een aanloopje nodig gehad - geeft ze zelf toe - maar er schuilt een ware bakker in haar. Runs in the family.

Rolstoeltennisser Tom Egberink kan ook gewoon op straat trainen in plaats van op de tennisbaan. Dat laat de tennisser zien terwijl hij een slagboom als net gebruikt in Zwolle. Slim!

Ok, het is een beetje reclame-achtig, maar gewoon leuk omdat onze eigen Zwolse Michel Mulder het allemaal voordoet. Oefeningen voor thuis om lekker fit te blijven. Doe je mee?

Voormalig topturnster Céline van Gerner is na een lange reis naar de andere kant van de wereld weer thuis in Emmeloord en dat vindt zeker de hond erg fijn.

Beschuit met muisjes voor volleybalster Kirsten Knip en vriend Michael Brouwer (keeper van Heracles Almelo), terwijl ze bij haar zus op bezoek zijn in Enkhuizen. Daar kon ‘nieuwbakken tante’ Kirsten een blik werpen op haar nieuwe familielid. Wel van achter de ramen natuurlijk. Mooi.