Volledig scherm
Anna van der Breggen. © Cor Vos

Anna verkent het parcours in Tokio, Beitske lacht met grootste concurrent

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Stiekem alvast een voorproefje nemen op het olympische parcours in Tokio waar volgend haar de Olympische Spelen worden gehouden. De Nederlandse troeven in het vrouwenwielrennen, Annemiek van Vleuten, Anna van der Breggen en Ellen van Dijk maakten afgelopen week al de eerste meter.

Baanwielrenner Sam Ligtlee uit Eerbeek vermaakt zich prima aan de Franse kust met zijn vriendin Mandy.

Schaatsster Lotte van Beek uit Zwolle zit alweer volop in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar soms moet ze even tijd vrijmaken om met haar oude vriendengroep leuke dingen te doen. En dat lijkt te lukken!

De natuurlijke omgeving van Marije van Hunenstijn? Nou, dit dus. Aldus de hardloopster die zich al plaatste voor de 100 meter sprint van het WK en haar kandidatuur stelde voor de Olympische Spelen.

Plezier hebben met je grootste tegenstander in de W-Series? Autocoureur Beitske Visser draait er haar hand niet voor om. Ze stuurt de Engelse Jamie Chadwick - die geblinddoekt in de simulator zit - over het parcours. Maar of dat goed gaat?