Annemarie Worst.
Volledig scherm
Annemarie Worst. © BELGA

Annemarie Worst langer bij Team 777

De Nederlandse veldrijdster Annemarie Worst heeft haar contract bij Team 777 verlengd. De eindwinnares van het wereldbekerklassement en de nummer 2 van het wereldkampioenschap eerder dit jaar in Dübendorf tekende bij tot het einde van het crossseizoen 2023-2024.

 1. Portugese bekerfinale van Lissabon naar Coimbra

  Portugese bekerfina­le van Lissabon naar Coimbra

  De Portugese bekerfinale tussen Benfica en FC Porto wordt niet zoals de laatste jaren gebruikelijk in Estádio Nacional gespeeld, maar in Coimbra. Volgens de Portugese gezondheidsautoriteiten is het nationale stadion, gelegen aan de rand van hoofdstad Lissabon, niet ‘coronaproof’. Het stadion in Coimbra, dat ruim 200 kilometer ten noorden van Lissabon ligt, is wel goedgekeurd. De eindstrijd, die eerder voor eind mei op de agenda stond, wordt op 1 augustus gespeeld.
 2. LIVE | Sheffield en Spurs strijden voor plek 7, Atalanta met De Roon en Gosens
  Topvoetbal in Europa

  LIVE | Sheffield en Spurs strijden voor plek 7, Atalanta met De Roon en Gosens

  Voetbal in vier grote Europese landen vanavond. In Duitsland strijdt Werder Bremen tegen degradatie, in Engeland gaat de kersverse kampioen Liverpool op bezoek bij runner-up Manchester City en in Spanje wil koploper Real Madrid het gat met concurrent FC Barcelona vergroten tot vier punten. Mis niets in dit liveblog! Premier League | LIVE Sheffield United - Tottenham Hotspur 0-0 Manchester City - Liverpool (aftrap 21.15 uur) Serie A Atalanta Bergamo - Napoli (aftrap 19.30 uur) Promotie/degradatie Bundesliga Werder Bremen - Heidenheim (aftrap 20.30 uur) La Liga Real Madrid - Getafe (aftrap 22.00 uur) Volg hier de tussenstanden van alle duels in de topcompetities!