Carlos Tevez (links) namens Boca Juniors en Enzo Perez van River Plate tijdens het eerste duel van de halve finale van de Copa Libertadores in oktober 2019. De bekerontmoeting tussen de twee rivalen van zondag is onzeker geworden na een grote corona-uitbraak bij River.
Volledig scherm
Carlos Tevez (links) namens Boca Juniors en Enzo Perez van River Plate tijdens het eerste duel van de halve finale van de Copa Libertadores in oktober 2019. De bekerontmoeting tussen de twee rivalen van zondag is onzeker geworden na een grote corona-uitbraak bij River. © EPA

Argentijnse superclásico onzeker na grote corona-uitbraak

De ‘superclásico’ van zondag tussen de Argentijnse topclubs Boca Juniors en River Plate staat op losse schroeven nadat zaterdag maar liefst 15 spelers van River positief hebben getest op het coronavirus, waaronder alle vier de keepers van het eerste elftal.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.