Beitske Visser.
Volledig scherm
Beitske Visser. © Pim Ras Fotografie

Beitske aait leeuwtjes in Zuid-Afrika en Anne heeft altijd een reden om te lachen

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Beitske Visser maakte nieuwe vrienden tijdens een verblijf in Zuid-Afrika. De racester uit Dronten geniet even van de luwte na een bewogen raceseizoen.

Rudy van Buren, de snelste gamer van de wereld, geniet van een welverdiende vakantie. De Lelystedeling, die vorig seizoen een baan verdiende als simulatorracer bij McLaren, is nu jurylid voor de tweede editie van The Worlds Fastest Gamer.

Anna van der Breggen vermaakte zich prima tijdens een vakantie in de Verenigde Staten. Met een camper, of auto? Nee, de Zwolse reist op de fiets natuurlijk. Al is ze ook blij als ze weer thuis in Zwolle is.

Er is altijd een reden om te lachen, zegt de Apeldoornse mountainbikester Anne Terpstra na een zwaar, maar succesvol seizoen. Maar zeker als je even vrij bent.....

Zo tussen de trainingen van de schaatstoppers door is er ook nog ruimte voor andere ijsliefhebbers. Zo ontdekte voormalig topschaatser Mark Tuitert, die met twee kinderen de ijzers onderbond.

Zo de zware trainingen bergop zitten er weer op, al weet hordeloopster Eefje Boons nog niet precies hoe ze die trainingen heeft doorstaan...