Volledig scherm
Roy van den Berg. © BSR Agency

Blije Roy weer terug bij kinderen, Celeste stoot haar hoofd

SPORTBYTESIn de rubriek Sportbytes houden we in de gaten wat bekende sporters uit het verspreidingsgebied van de Stentor meemaken én delen op sociale media.

Als je veel van huis bent is het heerlijk om weer thuis te zijn. Dat weet ook de Apeldoornse baanwielrenner Roy van den Berg. Net terug van de wereldbekerwedstrijden in Hong Kong wil hij toch graag tijd met zijn kinderen doorbrengen. Maar er moet ook getraind worden! Mooie combinatie!

Genieten in de Italiaanse zon. Maar dan wel op het ijs. Dat is wat schaatsster Carlijn Achtereekte doet, hier in Collalbo met ploeggenoten Joy Beune.

Het is even wat anders dan een racepak met helm, maar Beitske Visser kan er ook in een galajurk prachtig uit zien. De racester met haar roots in Dronten was op het gala van de W-series.

De Hardenbergse rolstoeltennisser Tom Egberink deelde zijn verhaal met kinderen op Sint Maarten. Dat je ook met een handicap meer kunt bereiken in de sport. Mooi!

Het is handig in het volleybal als je lang bent, in het dagelijkse leven komt volleybalster Celeste Plak nog wel eens een obstakel tegen.....

Linda van Impelen, vorig jaar nog winnares van de zilveren medaille op de Paralympische Winterspelen in Zuid-Korea, heeft het zitskiën ingeruild voor het huiselijke bestaan. Ze is 37 weken zwanger en dan begint het echte aftellen!

Elis Ligtlee geniet van Texel. De Eerbeekse oud-baanwielrenster liet de wind even door haar haren gaan.

Anna van de Breggen en sinaasappels, een mooie combinatie. De Zwolse wielrenster plukt hier een exemplaar uit een Spaanse boom.

Happy face! Ruby Huisman op Papendal. Lekker weertje ook, vindt de Hierdense BMX’ster.