DOS'46 heeft haar lot in handen gelegd van Herman van Gunst, die voor de vijfde keer op de bank gaat zitten bij 'zijn' club.
Volledig scherm
PREMIUM
DOS'46 heeft haar lot in handen gelegd van Herman van Gunst, die voor de vijfde keer op de bank gaat zitten bij 'zijn' club. © Ruud Voest

Bom barst bij DOS’46: clubman vervangt coach Edwin Bouman voor belangrijke finale

korfbal leagueAls DOS’46 zaterdag tegen TOP speelt voor een plaats in de kampioensgroep van de Korfbal League, zit clubman Herman van Gunst op de bank. De Nijeveense club heeft gebroken met Edwin Bouman.

  1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
    Liveblog

    Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

    Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.