Volledig scherm

Brabant United wordt Jong FC Den Bosch in topklasse

FC Den Bosch heeft van de KNVB toestemming gekregen de naam Brabant United te wijzigen in Jong FC Den Bosch. Onder die noemer zal het team uitkomen in de zondag topklasse. Hoofd opleidingen Arnold Scholten is de trainer/coach.

Jong FC Den Bosch verspeelde op de laatste speeldag een plaats in de topklasse van het zaterdagvoetbal. Voor die dag heeft de club een voorkeur. Alle thuiswedstrijden worden wel op zaterdag geagendeerd en beginnen om 18.00 uur.

De naam Brabant United blijft nog wel aan de jeugdopleiding verbonden. Daarin trekt FC Den Bosch nog samen op met RKC. FC Den Bosch is leidend. Na de A-jeugd houdt de gezamenlijke opleiding op. RKC Waalwijk begint het komende seizoen met een eigen beloftenteam dat uitkomt in een gesloten competitie met onder meer Feyenoord en Willem II.

De selectie van Jong FC Den Bosch gaat bestaan uit veertien spelers en een keeper. Scholten legt momenteel de laatste hand aan die selectie. De A-selectie van FC Den Bosch gaat 20 spelers en 3 keepers tellen.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement